Η Κορινθία είναι μια από τις πιο γνωστές περιοχές της Ελλάδας για την παραγωγή σταφυλιών. Η μακρά παράδοση στην αμπελουργία και οι ιδανικές κλιματολογικές και εδαφικές συνθήκες καθιστούν την περιοχή ιδανική για την καλλιέργεια διαφόρων ποικιλιών σταφυλιών, τόσο για επιτραπέζια χρήση όσο και για την παραγωγή κρασιού και σταφίδας.
Έχουν επιλεχθεί λευκές και κόκκινες ποικιλίες των οποίων η συγκομιδή ξεκινάει αρχές Ιουλίου και μπορεί να κρατήσει μέχρι μέσα Οκτωβρίου . Τα σταφύλια είναι εξαιρετικής ποιότητας και μοναδικής γεύσεις .

